Back to Home..

Extraordinary edition!

Extraordinary edition!
DownThemAll! on news sites.

What does the press write about us? Read it by yourself...

Did you like it?

Did you like it?
Well, then please consider making a donation.

We work everyday to provide you the best Download Manager for your browser. To support further development of dTa, we also need your help.

DownThemAll: Voorkeuren

Het venster is opgedeeld in tabs. Opties zijn redelijk zelf-verklarend en geven de mogelijkheid dTA naar eigen wens in te stellen. Het filter-venster zal heel erg bruikbaar blijken. Hier kunnen eigen filters toegevoegd of verwijderd worden, ook kunnen reguliere expressies gebruikt worden.

  • Algemeen: bevat instellingen met betrekking tot naamconflicten, maximaal aantal downloads, geluiden, waarschuwingen en overige zaken die verband houden met het afronden van het downloadproces;
  • Filters: hier kunnen inclusief-filters worden beheerd, nieuwe worden toegevoegd en bestaande worden gewijzigd of verwijderd. Om een nieuw filter toe te voegen, klik op “Filter toevoegen”. Nu kunnen de velden ingevuld worden met een filternaam (deze zal in het venster “Selectie maken” verschijnen) en de inhoud van het filter, die kan bestaan uit een simpele reeks tekst om te vergelijken of een reguliere expressie.
  • Privacy: hier kan de door dTa! op de computer weggeschreven informatie beheerd of verwijderd worden; het is ook mogelijk het downloaden van berichten van de dTa-website uit te schakelen;
  • Gebruikers interface: hier kunnen de dTa! context menu’s naar behoeven worden ingesteld;
  • Geavanceerd: bevat een aantal instellingen voor de expert, in de meeste gevallen kunnen de standaard waarden gehandhaafd blijven.